Informatie

Fabrikant / importeur:
Yamaha


Certificering:
RDW erkend

Dealer van:
Unigarant Verzekeringen


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Nieuwe Yamaha Cross

Yamaha YZ250F


Neem contact met ons op over deze Cross


De 2019 YZ250F heeft een compleet nieuw motorontwerp dat is voorzien van een elektrische starter, een nieuwe cilinderkop, een nieuwe zuiger, een nieuw nokkenasprofiel, een nieuwe cilindergeometrie, een koppeling met grotere diameter en nog veel meer. Alles werkt samen om topvermogen te bieden, met nog meer vermogen in het middenbereik.
Het bilaterale aluminium wiegframe is geheel vernieuwd en heeft een geoptimaliseerde motorophangingspositie om het zwaartepunt, de wendbaarheid en de tractie van de machine te verbeteren. Vernieuwde carrosserie en ergonomie geven een lichter en compacter gevoel waardoor de rijder en de motor als het ware n worden. Het toonaangevende KYB veersysteem met vernieuwde interne onderdelen, biedt de optimale balans tussen comfort en racewinnende prestaties.
In combinatie met alle bovengenoemde elementen wordt de gloednieuwe 2019 YZ250F nu ook standaard geleverd met een communicatieregeleenheid (UCC), zodat rijders draadloos verbinding kunnen maken via de de Yamaha Power Tuner app.

8.599,-TerugDeel het met uw vrienden!